;
Őszi BI és adatelemző konferenciák
2017. augusztus 14. Üzleti intelligencia · Konferencia

Az őszi szezon jó néhány izgalmas szakmai konferenciát kínál az adatok iránt érdeklődő szakembereknek, beharangozónkban ezek közül válogatunk.

  • Az SAP szeptember 10-12. között ismét Siófokon rendezi meg nagyszabású szakmai fórumát, immár 20. alkalommal. A programban többek között szerepelnek BI esettanulmányok a Bonafarm, a Scitec Nutrition és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt-től.

  • Ugyanezen a héten kerül megrendezésre Londonban az Alteryx európai felhasználói konferenciája, Opatijában pedig az IBM regionális Watson eseménye, ez utóbbi ráadásul ingyenes a résztvevőknek.

  • Szeptember végén szintén Siófok ad otthont az idei Internet Hungary konferenciának, ahol több szekció is foglalkozik az online tevékenységek adatainak elemzésével.

  • Október közepén kerül megrendezésre a Prezi és az IBM Budapest Labs (ex-Ustream) szervezésében a data engineering és analytics témájú CrunchConf, amely idén is nagyon színvonalas nemzetközi előadógárdát hoz Budapestre.

  • November közepén lesz az idei Budapest BI Fórum, ahol az önkiszolgáló BI, az adatvizualizáció, a gépi tanulás valamint a PyData és az R ökoszisztémák lesznek a középpontban, számos hazai és külföldi esettanulmánnyal.