;
Aktuális állásajánlatok LXV
2016. augusztus 2. Üzleti intelligencia · Állás

Visszatér hagyományos összeállításunk a hazai BI és DW álláshirdetésekről.

A K&H Biztosító Zrt. induló adattárház projektjéhez Szenior üzleti megoldások menedzser és Üzleti megoldások menedzser munkatársakat keres. Főbb feladatok közé tartozik az együttműködés az adattárház projektben érintett üzleti és informatikai területekkel. A munkakörök betöltésének feltétele informatikai vagy közgazdasági szakképzettség, adattárház és adatbázis-modellezési ismeretek (Oracle), valamint aktív angol nyelvtudás. Jelentkezési határidő: 2016. 08. 03.

Az Erste Bank pályázatot hirdet BI Üzleti elemzői csoportvezető munkakör betöltésére. A szakmai elvárások közé tartozik a felsőfokú informatikai és/vagy közgazdasági végzettség, és az angol nyelvtudás.Előnyt jelent a PL/SQL, SQL programozási és DWH tervezési ismeret, Jelentkezési határidő: 2016. 08. 08.

A Generali Biztosító Zrt. Informatikai Igazgatósága Adattárház rendszerszervező munkatársat keres. A munkakörhöz tartozó feladatok közé tartozik adattárház megoldások fejlesztésének támogatása. Előnyt jelent a középszintű angol nyelvtudás, PowerDesigner, Oracle valamint IBM Cognos ismeret. Jelentkezési határidő: 2016. 08. 08.

A K&H Biztosító Zrt. Üzleti intelligencia szakértő munkatársat keres. A munkakörhöz tartozó főbb feladatok közé tartozik az üzleti intelligencia modellek készítése complex üzleti döntések támogatásához. Munkakör betöltésének feltételei az oracle adatbázis kezelés és lekérdező eszközök, illetve az SQL programnyelv ismerete. Jelentkezési határidő: 2016. 08. 15.

Az Erste Bank pályázatot hirdet Adattárház fejlesztől munkakör betöltésére. Főbb feladatok közé tartozik az Oracle alapú adattárház, adatbázis struktúra és az ETL eljárások fejlesztése. A munkakör betöltése során előnyt jelent PowerDesigner, Cognos, Oracle Data Integrator, DWH tervezés ismerete. Jelentkezési határidő: 2016. 08. 15.

Az Intrexon Laboratories Hungary Kft. Data scientist munkatársat keres. Elvárás a főiskolai végzettség (MSc vagy PhD), angol nyelvtudás és legalább 3 éves szakmai tapasztalat. Továbbá R, Python és MATLAB ismeret szükséges a munkakör betöltéséhez.

A Citi Bank Business Risk Data Scientist munkatársat keres. A munkakör betöltéséhez szükséges az SQL programnyelv ismerete, angol nyelvtudás, továbbá Oracle, Python és R tudás is.