;
Aktuális állásajánlatok LXIV
2015. április 30. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk a hazai BI és DW álláshirdetésekről.

Az Erste Bank Hungary Zrt. Adattárház fejlesztő munkakör betöltésére hirdet pályázatot. Feltétel legalább középfokú informatikai, esetleg közgazdaságtani végzettség, minimum 3 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, valamint Oracle adatbázis kezelési és PL/SQL, SQL programozási tapasztalatok. Jelentkezési határidő: 2015. 05. 15.

Szintén az Erste Bank keres Adattárház alkalmazás üzemeltető és Junior adattárház alkalmazás üzemeltető kollégákat Oracle környezetbe legalább 3 illetve 1 éves szakmai tapasztalattal.

Az AEGON Biztosító Zrt. Adatbányász elemző pozícióba keres új munkatársat. Elvárás a felsőfokú informatikai/gazdasági végzettség, SQL/PLSQL ismeretek és az MS Office magas szintű ismerete. Előnyt jelent ha a pályázónak gazdasági informatikus végzettsége van és/vagy járts a biztosítási szakmában. Jelentkezési határidő: 2015.05.22.

A General Electric Big Data mérnököt keres. Fontos a felsőfokú, szakirányú végzettség (informatikai terület), adatbányászat területén szerzett tapasztalat, SQL magas szintű ismerete valamint legalább egy programozási nyelv ismerete az alábbiak közül: Pig, Python, R, SAS, Perl, Octave.

Az Axa Bank Adattárház-Alkalmazásüzemeltető pozícióba keres munkatársat Microsoft SQL tapasztalatokkal. Jelentkezési határidő: 2015. május 6.

A National Instruments Adattárház programozó, Pályakezdő adattárház programozó és Adattárház elemző programozó munkakörökbe keres új kollégákat Debrecenben.

A Schönherz Bázis Kft. Adatbányász és Data Scientist pozíciókba keres szakembereket. Elvárás a legalább 1 éves szakmai tapasztalat és a és a magas szintű SQL, és statisztikai ismeretek.

A Spicy Analytics Informatikai fejlesztőt keres Oracle adattárházas tapasztalatokkal.