;
Aktuális állásajánlatok LXIII
2014. október 29. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk a hazai BI és DW álláshirdetésekről.

A Budapest Bank IT rendszerszervezőt keres Adattárház területre. Elvárás a felsőfokú szakirányú végzettség és a többéves rendszerszervezői gyakorlat. Banki IT tapasztalat előnyt jelent
az elbírálásnál.

Az AEGON Magyarország Zrt. Adatbányász gyakornokot keres. Olyan jelentkezőt várnak, akinek folyamatban vannak informatikus, matematikus vagy közgazdasági tanulmányai, valamint matematikai-statisztikai, valószínűségszámítási ismeretekkel rendelkezik. Jelentkezési határidő: 2014. október 30.

A Raiffeisen Bank Zrt. Informatikai Főosztálya munkatársat keres Üzleti intelligencia fejlesztő pozícióba. Elvárás a felsőfokú informatikai végzettség és 2-3 éves Oracle fejlesztésben szerzett gyakorlat. A jelentkezés határideje: 2014. november 13.

A CIB Bank Zrt. Üzleti intelligencia kompetencia központja munkatársat keres Üzleti adatminőség elemző pozícióba. Elvárás a felsőfokú gazdasági vagy informatikai végzettség és legalább 2 éves releváns szakmai tapasztalat.

A Prezi Data Engineer pozicióba keres új munkatársat. Elvárás a szoftvermérnöki jártasság, a DevOps szemlélet és a nyitottság új technológiák felé.

Az R&R Software junior BI szakértőt keres. Elvárás a felsőfokú IT végzettség és a magabiztos SQL tudás, előnyt jelent a különböző DW, BI és OLAP szoftverek ismerete.

A T-Systems Magyarország Zrt. gyakornoki programjába várja Big Data gyakornok jelentkezését. Elvárás hogy a jelentkező rendelkezzen SQL alapismeretekkel, és még legalább 1 éven keresztül nappali tagozatos hallgató jogviszonya legyen. Előnyt jelent, ha tanulmányait gazdasági- vagy mérnökinformatikus szakon végzi.

A Schönherz Bázis Adattárház specialista munkatársat keres. Elvárás a felsőfokú szakirányú végzettség és 3-5 év BI implementációs oldali vagy konzultációs projekttapasztalat. A szükséges kulcs kompetenciák: SQL és SSIS ismeretek.

Magyarországon évek óta jelen levő pénzintézet keres Üzleti intelligencia/adattárház elemzőt. Elvárás a főiskolai végzettség közgazdasági, üzleti területen, minimum 5 éves üzleti elemző/rendszerszervezői tapasztalat és legalább 3 éves üzleti intelligencia/adattárház használatában szerzett gyakorlat.

A Kelly IT Resources, multinacionális, szeszesital disztribúcióval foglalkozó partnere számára keres Üzleti intelligencia Architect munkatársat, nemzetközi hatókörű pozícióba. Elvárás az IT területen szerzett M.Sc. végzettség, 10+ év tapasztalat BI tervezés és kivitelezés területén és 8-10 év tapasztalat/gyakorlati tudás BI/DW technológiákkal.