;
Aktuális állásajánlatok LIII.
2012. november 26. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • Az Ustream Hungary Kft. Business Intelligence Architect pozícióba keres új munkatársat, akinek feladata a BI architektúra, az adatmodellek és az algoritmusok teljes körű tervezése lesz. Elvárás a legalább 5 éves, sokrétű szakmai tapasztalat.

  • A Raiffeisen Bank Controlling / BI szakértő, Üzleti intelligencia szakértő és Üzleti intelligencia fejlesztő pozíciókba keres munkatársakat. Mindhárom esetben elvárás a 2-3 éves szakmai gyakorlat. A jelentkezési határidő 2012. december 7.

  • A Volskbank Szenior adattárház fejlesztő feladatok ellátására keres munkatársakat. Elvárás a legalább 5 éves szakmai tapasztalat és az angol nyelvtudás, az adatmodellezési ismeretek és a német nyelvtudás előnyt jelentenek. Jelentkezési határidő november 30.

  • A Generali-Providencia Biztosító Alkalmazásfejlesztési csoportvezető munkatársat keres, akinek feladata közé tartozik a vállalati adattárház fejlesztésnek felügyelete és menedzsmentje. Elvárás a legalább 5 éves szakmai tapasztalat és az angol nyelvtudás.

  • Az UPC IT Business Analyst munkatársat keres üzleti intelligencia területre rendszerszervezési és elemzési tapasztalatokkal és Oracle vagy Microsoft DW ismeretekkel.

  • Egy hazai tulajdonú kereskedelmi társaság Adatelemző munkakörbe keres munkatársat, akinek feladatai közé többek közt ad-hoc és rendszeres riportok elkészítése és kockázati modellek építése tartozik. Elvárás a Magas szintű SQL ismeret és a Visual Basic programozási tudás.

  • Az MSCI Kft. budapesti telephelyére keres Analytics Developer és Data Analyst munkatársakat folyékony angol nyelvtudással, legalább 3 éves szakmai tapasztalattal és C++ illetve SQL/VB/Perl ismeretekkel.

  • A T-Systems Magyarország Oracle adattárház fejlesztő, tesztelő munkakörbe keres új munkatársat legalább 3 éves szakmai tapasztalattal és angol nyelvtudással. Jelentkezési határidő november 28.

  • Szintén a a T-Systems Magyarország keres adatbányászati és üzleti intelligencia szakértő pozícióba is új kollégákat. Itt az elvárás a legalább 5 éves szakmai tapasztalat, a jelentkezési határidő pedig december 4.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok LII (2012. szeptember 28.)
    · Aktuális állásajánlatok LI (2012. július 23.)