;
Aktuális állásajánlatok LI
2012. július 23. Üzleti intelligencia · Állás

Ismét visszatér szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • A Generali-Providencia Elemző kontroller munkatársat keres, akinek feladatai közé tartozik többek között az az értékesítési reporting rendszer kialakítása és folyamatos fejlesztése az adattárházas környezetben, Cognos, Excel és Access használatával.

  • A Vodafone budapesti operációs központja Hyperion Platform Sr. Business Specialist pozícióba keres munkatársat, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal. Az Oracle Hyperion EPM 11 környezet ismerete előny.

  • Szintén a Vodafone keres Hyperion Business Analyst, Reporting Specialist és Business Intelligence Specialist munkakörbe új kollégákat. A 2-4 éves szakmai tapasztalat és a folyékony angol nyelvtudás itt is elvárás.

  • A Díjbeszedő Faktorház Adatbányász – elemző munkatársat keres, akinek feladatai közé többek között a fizetési hajlandóság modellezése és visszamérése tartozik. Elvárás az erős statisztikai háttér, az adatbányászati programok és algoritmusok ismerete előnyt jelent.

  • A T-Systems szegedi munkahelyre keres Technical Business Analyst munkatársat, akinek feladatai közé az igények felmérése és dokumentálása, megoldási lehetőségek feltérképezése, tervezés és a tesztelés támogatása tartozik. Elvárás a tárgyalóképes angol nyelvtudás,a BI és az Oracle ismeretek.

  • A befektetési döntéstámogató megoldásokkal foglalkozó MSCI Kft. Analytics developer munkatársat keres megfelelő egyetemi diplomával és erős C++ tudással kockázati modellek fejlesztésére.

  • Az Óbudai Egyetem Neumann János Kara pályázatot hirdet egyetemi adjunktus munkakör betöltésére. A pályázó feladata vállalati információs rendszerek, üzleti intelligencia rendszerek elméleti és gyakorlati oktatása magyar és angol nyelven.

  • A VFT Zrt. külföldi ügyfeleknél bevezetett vezetői információs rendszerek támogatásához keres junior konzulenst. Elvárás a legalább két éves szakmai tapasztalat, a széleskörű felhasználói informatikai ismeretek, tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás, jó megjelenés és kifinomult modor.

  • Az ITJobs nemzetközi ügyfele számára IT Business Intelligence Applications Manager pozícóba keres munkatársat. Elvárás az igen széles körű szakmai ismeretek és a legalább 5-10 éves gyakorlat

  • Szintén az ItJobs keres senior BI developer pozícióba munkatársat budapesti partnere számára, akinek feladata a vállalati adattárház továbbfejlesztésre lesz, különös tekintettel az SQL Server 2012 Tabular/xVelocity és DAX technológiákra. Elvárás a széles körű SQL Server és Analysis Services tapasztalat, a DAX, C# .NET és WCF ismeretek előnyt jelentenek.

  • A Tech People Adatbányászati szakértőt keres egy hazai informatikai cég csapatába. Elvárás az adatbányászati tapasztalat és a vonatkozó szoftvertechnológiák (SPSS Modeler/Clementine, SAS, RapidMiner) ismerete.

  • Szintén a Tech People keres Teradata fejlesztőt bécsi munkahelyre, 2-3 éves Teradata gyakorlattal, angol és német nyelvtudással.