;
Aktuális állásajánlatok - az ötvenedik
2012. március 29. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról, immmár ötvenedik alkalommal.

Állásmellékletünk első kiadása közel 7 évvel ezelőtt, 2005. május 20-án jelent meg. Azóta sok minden megváltozott az üzleti intelligencia és az adattárházak területén, de a jó szakemberek iránti kereslet láthatóan változatlan.

Külön érdekesség, hogy az első kiadásban is helyet kapott, akkor SAS fejlesztőt kereső CIB Bank a mostani számban is szerepel egy adatbányászati pozícióval.

  • A CIB Bank CRM szakterülete Ügyfélismereti (Customer Insight) csapatába Analitikus elemző/adatbányász szakembert keres, akinek feladatai közé többek között a bank ügyfélkörének átfogó elemzése, kampányok célcsoportjának meghatározása, és prediktív modellek fejlesztése tartozik. Elvárás az erős statisztikai alapok és a kiváló Office ismeret, a SAS, az SQL és az adatbányászati szoftverek ismerete pedig előnyt jelent.

  • A Generali-Providencia Biztosító Zrt. CRM csoportja elemző/adatbányász munkatársat keres. Szakmai elvárás a közgazdasági/pénzügyi diploma, a magas szintű adatbázis kezelési ismeretek (SQL, Access, Excel). Előny az SPSS Modeler (Clementine) ismerete. Jelentkezési határidő: 2012. április 8.

  • A Telenor teszt koordinációs szakértő pozícióba keres új munkatársat, elsősorban üzleti intelligencia területre. Elvárás a szakmai tapasztalat és az angol nyelvtudás. Jelentkezési határidő 2012. április 1.

  • A Process Solutions üzleti intelligencia csapatába keres kreatív, proaktív szemléletű fejlesztő-tanácsadó kollégát Operation Consultant pozícióra. Elvárás a szakirányú végzettség, az 1-2 éves szakmai tapasztalat, Office és SQL ismeretek.

  • Az ITjobs banki megoldásokkal foglalkozó ügyfele részére keres szakembereket Oracle adatbázis fejlesztő munkakörbe. Az új munkatárs feladata banki rendszerek adatbázis rétegének implementálása és támogatása. Elvárás az 1-5 éves adatbázis fejlesztői tapasztalat, az adattárházas tapasztalat pedig előny.

  • Multinacionális cég IT beszállítója keres PL/SQL fejlesztő munkatársat Oracle adatbázis / adattárház meglévő és új moduljainak fejlesztése, üzemeltetésére. Elvárás az Oracle, PL/SQL ismeret, adatmodellezési gyakorlat.

  • A PannonWork adattárház üzemeltetési szakértőt, akinek feladata Unix alapú adattárház rendszerek üzemeltetése és adminisztrálása. Az ideális jelöltnek Unix alapú rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos ismeretei és/vagy gyakorlata van, rendelkezik általános adatbázis és SQL ismerettekkel( különösen Teradata, Oracle).

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok XLIX (2012. február 26.)
    · Aktuális állásajánlatok XLVIII (2011. december 6.)
    · Aktuális állásajánlatok XLVII (2011. október 8.)