;
Aktuális állásajánlatok XLIX
2012. február 26. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • A Telenor Business Analyst for Business Intelligence pozícióba keres munkatársat, akinek feladatai közé az üzleti követelmények összegyűjtése, elemzése, és dokumentálása. Elvárás a jó angol nyelvtudás és a legalább 1 éves BI szakmai tapasztalat, a távközlési iparág ismerete pedig előnyt jelent.

  • A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Informatikai Intézete pályázatot hirdetett szoftverfejlesztő munkakör betöltésére, akinek tevékenységi területe az adattárházból készülő adatszolgáltatások programozó feladatainak ellátása. Pályázati feltétel a legalább 1-3 éves szakmai tapasztalat, az Oracle adatbáziskezelő, OWB ETL eszköz, PL/SQL programozási nyelv ismerete. A pályázat benyújtásának határideje: 2012. március 7.

  • A MOL-csoport Információs Szolgáltatások szervezete munkatársat keres SAP BI alkalmazások üzemeltetés szakértő munkakörbe. Követelmény a minimum 1 év SAP BI backend tapasztalat, vállalatirányítási rendszerek, adattárházak mélyebb ismerete (SAP ERP, SAP BI, BOBJ).

  • A CIB Bank munkatársat keres üzleti elemző/adatbázis szakértő pozícióba. Feladata részvétel az üzleti intelligencia központ létrehozásában és az adattárházzal kapcsolatos feladatok ellátásában. Előny az IT affinitás, elemzői programozói tudás/tapasztalat (SAS, SQL, AS/400 lekérdezések, SAP/BW, BO).

  • Az FHB Bank Adattárházi szervező munkatársat keres. Elvárás a felsőfokú végzettség és az általános Oracle ismeretek, az adattárházas és banki tapasztalatok pedig előnyt jelentenek.

  • Az Agoda online szállásértékesítő cég Business Intelligence and Data Warehouse Manager pozícióba keres új munkatársat, akinek feladatai közé az üzleti területekkel való együttműködés és a szakmai munka irányítása tartozik. Elvárás a 6 éves szakmai és a 2 éves szakirányú vezetői gyakorlat.

  • A Tredis üzleti intelligenciával és adattárházak fejlesztésével foglalkozó ügyfele részére keres adattárházas projektekben tapasztalatot szerzett rendszerszervezőt/projekt menedzsert. A munkakör betöltéséhez szükséges a PL/SQL adatbázis ismeretek (fejlesztés, lekérdezés) adatmodellezés, adattárház, BI tapasztalat.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok XLVIII (2011. december 6.)
    · Aktuális állásajánlatok XLVII (2011. október 8.)
    · Aktuális állásajánlatok XLVI (2011. augusztus 18.)