;
2011 és 2012 határán - Merre tart a BI?
2012. január 2. Üzleti intelligencia

A tavalyi év sem szűkölködött az izgalmas eseményekben az üzleti intelligencia területén: továbbra is pörögtek a felvásárlások, szép számban érkeztek az új termékek, az adatközpontú döntéshozatal pedig már Hollywoodba is elért.

De 2012 sem ígérkezik unalmasabbnak, hiszen a BI továbbra is őrzi kiemelt helyét mind a szállítók saját stratégiájában, mind az ügyfelek igényei között. Önkiszolgáló üzleti intelligencia, mobil BI megoldások, adatvizualizációs eszközök, memóriaalapú technológiák, prediktív analitika - ezekről a témákról idén is sokat fogunk hallani.

A BI.HU hasábjain új évet mindenesetre egy visszatekintő cikksorozattal kezdjük, ahol sorra vesszük, milyen fontos események történtek az iparágban az elmúlt 12 hónapban.

Azok számára pedig, akik az új év szakmai megalapozásaként szeretnének részletesebb körképet és elemzést kapni az üzleti intelligencia helyzetéről, a január végén megrendezésre kerülő BI Start konferenciánkat ajánljuk. A félnapos konferencia átfogó áttekintést nyújt a tavalyi év legfontosabb eseményeiről és a mögöttük rejlő alkalmazási és technológiai trendekről.