;
Aktuális állásajánlatok XLVIII
2011. december 6. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • A Raiffeisen Bank üzleti intelligencia szakértőt keres 2 éves határozott
    időtartamra, akinek tevékenységi területe a banki adattárház és adatpiacok építési és szervezési feladatainak ellátása; adatkinyerések, riportok, felhasználások tervezése. Elvárás a legalább 3 év üzleti elemzői, szervezői területen szerzett gyakorlat, SQL tapasztalat. Előny a BI rendszerek, alkalmazások ismerete, Oracle és SAS adatbázisok kezelésében szerzett gyakorlat. Jelentkezési határidő:2011. december 19.

  • A Volksbank keres junior adattárház fejlesztőt, akinek feladata az adatbázis fejlesztés DB2 környezetben és az ETL eljárások fejlesztése IBM DataStage eszközzel és DB2-ben. Feltétel az IT területen, adattárházi környezetben szerzett 1-2 éves fejlesztési tapasztalat. Jelentkezés határideje:2011. december 31.

  • A Telenor teszt koordinációs szakértő pozícióba keres új munkatársat, elsősorban üzleti intelligencia rendszerekkel kapcsolatos feladatok ellátására. Jelentkezési határidő: 2011. december 12.

  • Szoftver megoldások fejlesztésében több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező cég keres Oracle database designert/developert adattárház megoldás tervezésére és megvalósítására Oracle alapon, energetikai nagyvállalati környezetben. Követelmény az adatbázis tervezésben és kivitelezésben (Oracle) való jártasság és legalább 3 év releváns tapasztalat.

  • Az APT vezetési tanácsadó cég keres piacvezető multinacionális partnere számára Senior és Junior riportfejlesztő munkatársat keres, akiknek feladata a a globális logisztikai csoport riportportfoliójának fejlesztése és menedzselése. Elvárás a hasonló területen szerzett jártasság.

  • Az eSense üzleti partnere számára keres szenior üzleti intelligencia (BI) fejlesztő és szervező munkatársat. Feladata az üzleti intelligencia rendszer-szervezési és fejlesztési feladatainak ellátása, BI feladatok specifikációja, nyomon követése. Elvárás a minimum 2 éves fejlesztési, szervezési területen szerzett munkatapasztalat és a nagy projekteken szerzett magas szintű rendszerszervezési, tanácsadási és fejlesztői szaktudás.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok XLVII (2011. október 8.)
    · Aktuális állásajánlatok XLVI (2011. augusztus 18.)
    · Aktuális állásajánlatok XLV (2011. június 15.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIV (2011. április 29.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIII (2011. március 16.)