;
Aktuális állásajánlatok XLVII
2011. október 8. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • Az Erste Bank Senior adatbányász, modellező szakértőt keres, akinek feladata analitikus modellek építése, működtetése és visszamérése lesz SAS környezetben. A munkakör betöltésének feltétele a legalább kétéves modellezési, SQL és banki tapasztalat.

  • A K&H Bank az adattárház szakterület vezetésére keres új munkatársat, akinek feladatai közé az adattárház rendszer továbbfejlesztése és támogatása, a DW csapat munkájának szakmai irányítása, és a kapcsolattartás a társterületekkel tartozik. Elvárás a 4-5 éves szakmai és 1-2 éves vezetői gyakorlat.

  • A GE Capital Banküzemi elemző (statisztika – adatbányászat) pozícióba keres munkatársat, akinek feladata a jelzálog és fedezetlen termékekkel kapcsolatos jelentési kötelezettségek teljesítése, riportálási folyamatok kidolgozása lesz. Előny az 1-2 éves banki tapasztalat, de pályakezdők jelentkezését is várják.

  • A Sykes Kft. Data Integration Specialist pozícióba keres munkatársat, akinek feladata adatpiacok tervezése és létrehozása lesz. Elvárás a 3-5 éves adatintegrációs tapasztalat és az SQL Server DW technológiák ismerete.

  • Az SAPA Group Székesfehérváron működő globális szolgáltatóközpontja Dynamics AX business intelligence consultant and developer pozícióba keres munkatársat, aki BI megoldások tervezésében és fejlesztében fog részt venni. Elvárás a Microsoft SQL alapos ismerete és jó angol nyelvtudás.

  • A Budapesti Gazdasági Főiskola pályázatot írt ki főiskolai docens munkakör betöltésére, akinek feladatai közé többek között az üzleti intelligencia, adattárházépítés és adatbányászat tárgyak oktatása tartozik. Elvárás a Phd fokozat, sokéves szakmai tapasztalat és legalább két idegen nyelv előadói ismerete.

  • Az Infomatix BI csapatának bővítésére keres Data Specialist munkatársat, akinek feladatai közé az adatgyűjtés és feldolgozás, riportok készítése, adatbázisfejlesztlés és az ügyfelekkel való kapcsolattartás tartozik. A követelmények között az SQL nyelv és a Microsoft szoftverek ismerete szerepel, az OLAP rendszerek ismerete előny.

  • A Recruitment International a média szektor egyik meghatározó szereplője számára Senior Data Mining Analyst pozícióba keres munkatársat, akinek feladata a digitális média divízió ajánlórendszerének kidolgozása és megvalósítása lesz. Elvárás a többéves adatbányászati és adatelemzési gyakorlat.

  • Az Adecco élelmiszeripari ügyfele számára keres Data Analyst munkatársat, akinek feladatai közé a sörfőzés folyamatához kötődő rendszerek felügyelete, az adatok elemzése és riportok készítése tartozik. Elvárás a 3 éves tapasztalat folyamatirányítási vagy termelési területen.

  • Szintén az Addeco keres Vezető BI szakértő pozícióba munkatársat egy globális informatikai cég budapesti irodájába, akinek feladata többek között BI projektek koordinálása és riportok, elemzések készítése lesz.

  • A Tesk Tanácsadó Kft. váci székhelyű multinacionális ügyfele számára keres Adatspecialista pozícióba munkatársat, akinek feladatai közé üzleti folyamatok elemzése és leírása és az adattárházból adatok kinyerése tartozik. Elvárás az erős SQL ismeret, előnyt jelent a DB2, Cognos és Brio tapasztalat.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok XLVI (2011. augusztus 18.)
    · Aktuális állásajánlatok XLV (2011. június 15.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIV (2011. április 29.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIII (2011. március 16.)