;
Aktuális állásajánlatok XLVI
2011. augusztus 18. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • A CIB Bank Zrt. SAP modulgazda munkatársat keres, akinek tevékenységi
    területe az SAP adattárház építési feladatainak ellátása, SAP BI riportok tervezése,
    implementálása. Elvárás az SAP adattárház gyakorlat, ABAP fejlesztői gyakorlat. Előny a Webdynpro fejlesztésekben szerzett gyakorlat és az SAP CO modulban való jártasság. Jelentkezési határidő:2011. augusztus 26.

  • Az MKB Bank Informatikai Igazgatósága a vállalatirányítási és üzleti intelligencia
    területre ellátására rendszerszervező munkatársat keres. A pályázóval szemben elvárás a legalább 3 éves szakmai tapasztalat hasonló pozícióban, előnyt jelent az adattárház (SAS technológia) rendszerek ismerete, projekttapasztalat, informatikai rendszerfejlesztési tapasztalat. Jelentkezési határidő 2011. szeptember 1.

  • Az Infomatix Kft. OLAP fejlesztő munkakörbe keres új munkatársat, akinek feladatai közé a cég termékeinek továbbfejlesztése, egyedi projektek kivitelezése, OLAP adatbázisok és kliens alkalmazások fejlesztése tartozik. Elvárás a minimum 1-2 éves OLAP és DW tapasztalat, az SQL Server és az MDX nyelv ismerete.

  • A VFT Vezetési Tanácsadó és Informatikai Zrt. budapesti infoparki irodájukba adatbázis programozásban jártas, adattárházak és adatbányászat iránt érdeklődő végzős hallgatók vagy frissen végzettek körében keres adatbázis/adattárház fejlesztőt. Követelmény az SQL (adatbázis) fejlesztési ismeretek, előny az általános adattárház ismeretek, a Microsoft BI ismerete és a T-SQL, PL/SQL programozásban szerzett tapasztalat.

  • Nemzetközi gyártó cég MS SQL Server szakértőmunkatársat keres üzleti intelligencia és adattárház megoldások készítéséhez. Feladata az üzleti intelligencia és adattárház megoldások tervezése, alkalmazások megvalósítása. Elvárás a 3 éves tapasztalat üzleti intelligencia és adattárház területen, mély Microsoft SQL Server ismeret.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Aktuális állásajánlatok XLV (2011. június 15.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIV (2011. április 29.)
    · Aktuális állásajánlatok XLIII (2011. március 16.)
    · Aktuális állásajánlatok XLII (2011. január 10.)
    · Aktuális állásajánlatok XLI (2010. november 23.)