;
Rekorddöntögető termékbejelentésekkel kezdi az új évet az EMC
2011. január 18. Adattárházak · Greenplum · Oracle

A cég nagyszabású sajtórendezvényen mutatta be alaposan megújított adattároló termékeit, ahol menet közben több Guinness rekord is megdöntésre került.

A termékbejelentések alaposan átszabták az EMC alapvető üzletét jelentő storage kínálatot, a cég összesen 41 új hardver- és szoftvermegoldással lépett a piacra. A bemutatók során nagy hangsúlyt fektettek a kedvező ár és a nagy teljesítmény mellett a könnyű kezelhetőségre is, aminek illusztrálására a színpadon egy általános iskolás gyerek egy iPad segítségével menedzselte az új eszközöket és cserélt lemezeket.

Nem maradtak el a beígért rekordöntések sem: Először egy 26 tagú, javarészt fiatal nőkből álló tánccsoport préselte be magát egy Mini Morrisba a hatékony tárolást szimbolizálva, majd egy motoros kaszkadőr 8 petabájtnyi tárolókapacitást ugrott át egy floridai parkolóban, amit videón követhettek a bemutató konferencia résztvevői.

Nem tétlenkedtek eközben a tavaly felvásárolt Greenplum marketingesei sem, akkor egy videóklip-sorozattal álltak elő. A klipekben egy, az EMC-t képviselő színész mellett egy Larry Ellison-hasonmás szerepel. A két színész a klasszikus "I'm a PC - I'm a Mac" hirdetések stílusában vitatják meg az Oracle Exadata és a Greenplum DW appliance közötti különbségeket, természetesen a Greenplum előnyére.

A rekorddöntéseket is tartalmazó videó-összeállítás megtekinthető az EMC honlapján.

További információ
www.emc.com

Képgaléria

Rekordok döntögése EMC módra

A csoport egy része már benn vann

A csúcsdöntés után