;
Aktuális állásajánlatok XL
2010. szeptember 23. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI és DW állásajánlatokról.

  • A CIB Bank Zrt. két új munkatárs jelentkezését várja adattárházas területre. Az adattárház modellező és rendszerszervező feladata többek között a banki adatmodell karbantartása és az adatpiacok kialakítása, továbbfejlesztése lesz. Elvárás a rendszerszervezési tapasztalat, adattárház tervezési/szervezési gyakorlat illetve az adatmodellezésben való jártasság. A másik betöltendő pozíció az adattárház fejlesztő, akinek feladatai közé az adattárház migrációs és konszolidációs fejlesztése, az adatpiacok kialakításában történő részvétel és adattárház programok tervezése tartozik. Itt követelmény az adattárház, ill. adatbázis fejlesztői gyakorlat, illetve előny a banki gyakorlat és a SAS ismeret. Mindkét pozícióra szeptember végéig lehet jelentkezni.

  • Az Unicredit Bank pályázatot hirdetett adattárház munkatárs pozíció betöltésére.
    Az új kolléga feladata elemzések/riportok/jelentések összeállítása, SAS/SQL programozás és a Bank adattárházával kapcsolatos fejlesztésekben és annak működtetésében való részvétel. Elvárás a minimum 2 év adattárházas tapasztalat, SQL és/vagy SAS programnyelv ismerete.

  • A Budapest Bank CRM elemző munkatársat keres a CRM terület támogatására, adatbányászat és azon alapuló elemzések készítésére, a marketing adattárház folyamatos fejlesztésére. Előnyt jelent a banki informatikai vagy CRM tapasztalat, az adatbázisok ismerete illetve az SQL programozási gyakorlat.

  • Az InfomatiX SQL fejlesztőt keres adattárház projektekben való fejlesztésekhez. Feladatköre SQL adatbázis tervezése, optimalizálása, riportok készítése. Elvárás az MS SQL Server ismerete, adatbázis tervezés, hasonló területen szerzett 1 éves munkatapasztalat.

  • Egy stabil hátterű multinacionális pénzintézet bővülő CRM és marketing kampány csapata üzleti SQL adatelemzőt keres scripting tapasztalattal. Tevékenységi területe többek között a CRM terület támogatása, adatbányászat, a PL/SQL lekérdezésekhez egyedi scriptek írása, valamint a standard scriptek alkalmazása illetve a marketing adattárház folyamatos fejlesztése.

  • A Processorg Software 82 Kft. munkatársat keres konzulens/BI fejlesztő munkakörbe, aki részt vesz adattárház és BI projektekben, és fejlesztői munkát végez BI eszközökkel. Elvárás az erős SQL ismeretek és legalább 1-2 év fejlesztői tapasztalat. Előny bármilyen BI eszközzel szerzett tapasztalat illetve Oracle, Microsoft SQL Server ismeret.

  • A Next Consulting multinacionális hátterű vállalat számára keres munkatársat SQL adatelemző és Adatbányász elemző pozícióba. A feladatok közé az adattisztasági elemzések készítése, szabályozása, CRM folyamatok elemzése és fejlesztése, üzleti célú adattárház elemzése tartozik. A cég részéről elvárás az SQL, PL/SQL nyelvekben való jártasság és az adatbázis-kezelésben használt segédprogramokban szerzett tapasztalat. Pályakezdők jelentkezését is várják!