;
Megjelent az Informatica 9
2009. november 10. Adattárházak · Informatica

A vezető független adatintegrációs platform új kiadásának fókuszában a kollaboráció, az adatminőség és az szolgáltatásalapú architektúra áll.

Az Informatica 9 talán legérdekesebb újdonsága a beépített kommunikációs funkciók, amelyek támogatják a vállalatok üzleti és informatikai területeinek közös munkáját. Az önkiszolgáló webes eszközöknek és a kollaborációs lehetőségnek köszönhetően a vállalati adatvagyon tisztogatása és kiaknázása jóval könnyebbé válik.

Szintén nagy hangsúly van az adatminőség javításán is, az új SOA-alapú platform segítségével pedig olyan adatkinyerési és feldolgozási szolgáltatások lehet létrehozni, amelyek az összes vállalati rendszer számára elérhetővé teszik a az integrált és megtisztított adatok kiaknázását.

Az cég bejelentette az 9-es verzió hálózati változatát is, az Informatica Cloud eszközkészletet. A zárt vállalati szerverfürtök mellett az Amazon EC2 platformon is elérhető szolgáltatások segítségével az adatok feldolgozása immár az internetes felhőben is történhet.

További információ
www.informatica.com