;
Érkezik az SAP új lekérdezőeszköze, a BusinessObject Explorer
2009. május 31. Üzleti intelligencia · Business Objects · Konferencia · SAP

Az új szoftver ötvözi a hagyományos riportkészítést a kulcsszavas kereséssel és a látványos vizualizációs technikákkal.

Kényelmes és gyors
A SAP BusinessObjects Explorer a BO Polestar technológiájára épül, amely könnyen kezelhető felületen nyúlt hozzáférést a vállalati adatokhoz. A fejlesztés érdekessége, hogy az SAP integrálta a BW Accelerator memóriaalapú lekérdezésgyorsítóval is, így az új eszköz nem csak kényelmes felhasználói felületet, hanem villámgyors válaszidőket is ígér.

A kezdő felhasználók munkáját az Explorer azzal is segíti, hogy automatikusan megvizsgálja az adatok összefüggéseit és relevanciáját, és a legérdekesebb kategóriákat kínálja fel elemzésre. Ez a képesség kombinálva a vizualizációs eszköztárral akár a felsővezetői szint számára is könnyen kezelhetővé teszi a szoftvert.

Az új szoftver kipróbálni is van mód, az SAP által biztosított tesztfelületen lehet próbálgatni az Explorer használatát. Sőt, a gyári demó adatbázisokon kívül akár saját adatok feltöltésére is van mód.

Hazai konferencia
A Explorer bejelentésével gyakorlatilag egyidőben rendezett konferenciát az SAP Hungary a cég által kínált üzleti intelligencia megoldásokról. A stratégai prezentációk és eszközbemutatók mellett számos ügyfeles esettanulmányt felvonultató konferencia előadásai letölthetőek az SAP honlapjáról.

Képgaléria

Az Explor felülete a vizuális szűrőkkel és az integrált kereséssel