;
Megjelent a Business Objects XI 3.1
2008. október 8. Üzleti intelligencia · Business Objects · SAP

A platform új kiadása sokféle adatforrás támogatását, nagyobb sebességet és 64 bites támogatást hoz.

A BO XI 3.1 közvetlen meghajtókkal rendelkezik az Oracle ERP alkalmazásaihoz és a legújabb adatbázis-verziókhoz, beleértve a PeopleSoft, a JD Edwards és a Siebel szoftvereit. Hasonló a helyzet a Microsofttal is, ahol a támogagott környezetek köz megtalálható az SQL Server 2008, az Analysis Services és Sharepoint 2007 is, a specializált adattárházak közül pedig immár Netezza, a HP NeoView és a Teradata V12 adatai is elérhetőek.

Szintén az alapvető platformtámogatás körébe tartozó újdonság, hogy a Business Object immár natívan támogatja a 64 bites architektúrákat, ami a felhasználók számára nagyobb feldolgozható adatmennyiségét és sebességet jelent.

Az új kiadásban további vizualizációs funkciókkal bővült az immár harmadik generációs Voyager is, amely OLAP típusú elemzési lehetőséget nyújt az üzleti felhasználók számára. A felhasználók kényelmét szolgáló új lehetőségékkel bővült a Web Intelligence is.

Az üzemeltetők életét pedig a különböző fejlesztői, teszt, és éles környezetek közötti migrációkat támogató életciklus-kezelő új alkalmazás könnyíti meg.

További információ
www.businessobjects.com