;
Hazai állásajánlatok XXI.
2008. július 21. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI témájú állásajánlatokról, benne távközlési, banki és tanácsadói pozíciókkal.

  • A Pannon Fejlesztési Igazgatóságán belül működő Üzleti Intelligencia Osztály új munkatársakat keres. A BI (üzleti intelligencia) konzultáns és a Junior BI (üzleti intelligencia) konzultáns felelnek a kulcsfelhasználókkal történő kapcsolattartásért és koordinációért, valamint a BI területet érintő fejlesztésekért. BI konzultáns munkakörre az ideális pályázó a következő területek legalább egyikén szakmai gyakorlattal bír: adatbázisok, üzleti intelligencia, telekommunikáció. Ezen felül Rész- vagy teljes munkaidős BI (üzleti intelligencia) gyakornoki állást is hirdetnek. A pályázatok benyújtásának határideje: 2008. július 27.

  • A Fibernet Kommunikációs Zrt. országos értékesítési hálózatába tapasztalt értékesítési elemzőt keres, aki részt venne az adattárház fejlesztésében, adatbányászati és ad-hoc elemzések készítésében. Adatbányász alkalmazások ismerete (Clementine, SPSS, SAS) előny.

  • A Raiffeisen Bank az új ügyfélkapcsolat-kezelési stratégia kialakításában és implementálásában, adatpiac-fejlesztésben, keresztértékesítési és lemorzsolódási modellek fejlesztésében, ügyfélérték-modell kialakításában, ügyfélmegtartó és lojalitás programok kidolgozásában való részvételre keres szakembert Ügyfélkapcsolat-kezelési adat és modellezési szakértő pozícióba.
    Az Adattárház szakértő feladatai közé az adattárház rendszerszervezés, adatáramlások üzleti és informatikai megtervezése, adatmodell-szakértői támogatás tartoznak majd.
    SAS-ismeretekkel rendelkező szakemberek MIS (Management information system) elemző és MIS (Management information system) riportfejlesztési csoportvezető munkakörökre is pályázhatnak.

  • A CIB Bank Kontrolling munkatársat keres Vezetői Információs Rendszerek területre, aki részt vesz majd az adattárház kontrolling, pénzügyi és jövedelmezőségi modelljeinek felállításában és a meglévő modellek karbantartásában. Jelentkezési határidő: 2008. július 28. Nyitott egy adattárház fejlesztői pozíció is, amelyre augusztus 1-ig lehet pályázni. Itt az elvárás a szakirányú végzettség és a megfelelő gyakorlat.

  • Az Erste Bank 2008. július 31-ig várja a jelentkezőket Oracle adatbázis-adminisztrátor munkakörbe. Az új munkatárs fő feladatai lesznek az ORACLE adattárház üzemeltetése, a tervezésben való részvétel. Minimum 3 éves szakirányú tapasztalatot és tervezési-hangolási gyakorlatot kérnek.

  • Az IFUA tanácsadót keres költségvetési gazdálkodási szakterületre. Korszerű üzleti intelligencia eszközök felhasználói szintű ismerete (pl. Cognos, TM1, SAS) előnyt jelent a kiválasztásnál.

  • A Data Research Kft. pályakezdő vagy 1-2 év tapasztalattal rendelkező humán, közgazdasági vagy műszaki végzettségű kollégát keres piackutató/elemző pozícióba. Adatbányászat elméleti ismerete, valamint statisztikai, adatbányászati szoftverek ismerete (SPSS, Clementine) előny. A jelenkezés határideje: 2008. július 30.

  • Az Analytix Kft. adatbányászati, elemzési projektekben való részvételre 2008. augusztus 8-ig várja a jelentkezőket adatbányász elemző pozícióba. Az új munkatárs feladatai között adatbázisokon alapuló matematikai-statisztikai elemzések elkészítése, adatfeldolgozási, adattisztítási folyamatok menedzselése szerepelnek. Az ideális pályázó legalább elméleti szintű statisztikai alapismeretekkel rendelkezik. Adatbányászati, statisztikai szoftverekben szerzett jártasság (SAS, SPSS, Clementine ismeret) előny.

  • Egy multinacionális outsourcing cég keres a Vodafone-nál való munkavégzésre adattárház üzemeltetőt adattárházak második szintű támogatására. Legalább 3 év adattárház-üzemeltetési/támogatói/fejlesztői gyakorlat, UNIX (SUN Solaris), Shell script ismeretek és ORACLE DBA, RAC, OWB, PL/SQL közül legalább 2 magas szintű ismerete elvárás.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Hazai állásajánlatok XX. (2008. június 16.)
    · Hazai állásajánlatok XIX. (2008. április 21.)
    · Hazai állásajánlatok XVIII. (2008. március 17.)
    · Hazai állásajánlatok XVII. (2008. február 20.)
    · Hazai állásajánlatok XVI. (2007. december 1.)
    · Hazai állásajánlatok XV. (2007. november 5.)
    · Hazai állásajánlatok XIV. (2007. szeptember 25.)
    · Hazai állásajánlatok XIII. (2007. augusztus 21.)
    · Hazai állásajánlatok XII. (2007. július 24.)
    · Hazai állásajánlatok XI. (2007. május 29.)
    · Hazai állásajánlatok X. (2007. április 20.)
    · Hazai állásajánlatok IX. (2006. október 16.)
    · Hazai állásajánlatok VIII. (2006. szeptember 4.)
    · Hazai állásajánlatok VII. (2006. május 14.)
    · Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
    · Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
    · Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)