;
Megjelent a Business Objects XI új kiadása
2008. február 16. Üzleti intelligencia · Business Objects

A napokban lezárult SAP felvásárlástól nem zavartatva megjelent a cég vezető platformjának legfrissebb változata.

A Business Objects XI 3.0 sok területen hoz lényeges fejlődést. Az új platform a szöveges és numerikus adatok együttes elemzését biztosító képességekkel rendelkezik az Inxight tavalyi akvizíciójának köszönhetően, emellett továbbfejlesztették az adatok valós idejű elérését segítő OnDemand szolgáltatásokat is. Teljesen új a Polestar komponens, amely az adatok eléréséhez újfajta, keresés alapú interfészt biztosít, a BI Widgets használatával pedig közvetlenül a számítógépes munkaasztalokon jeleníthetők meg az adatok.

A XI 3.0 részeként a BO szinte összes eszközéből új verziók jelentek meg. Így a csomag része a Crystal Reports 2008 jelentéskészítő és az Xcelsius 2008 adatvizualizációs eszköz is. A Web Intelligence új kiadása képes az offline működésre, azaz az adatok internetkapcsolat nélkül is elérhetőek. Továbbfejlesztették az Office integrációt és a mobil eszközökön futó BO komponenseket is.

A vezetői jelentésfüzetek készítését a Dashboard Builder segíti, amely könnyen kezelhető és látványos Ajax alapú felhasználói felületet biztosít. Szintén újdonság a Business Objects Data Services, amely integráltan nyújtja a Data Integrator adatmozgató és a Data Quality adattisztító képességeit.

További információ
www.businessobjects.com

Képgaléria

Az Xcelsius 2008

A Polestar kereső

Office integráció