;
Hazai állásajánlatok XV.
2007. november 5. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI témájú állásajánlatokról, ez alkalommal különösen bőséges kínálattal.

  • Az MKB-Euroleasing kontrollert keres autófinanszírozási üzletágába. Elvárás az Office magas szintű ismerete és az angol nyelvtudás, előnyt jelent az Oracle Financial Analyzer, Discoverer és a Siebel Analytics ismeret.

  • Az Első Lakáshitel Csoport adatbázis-támogatási és jelentéskészítési munkatársat keres. Adattárház-építésben való részvétel (tervezés, kivitelezés), adatbázisból jelentések készítése, jelentéskészítő rendszer támogatása lesz a feladata az új munkaerőnek.

  • A MÁV Informatika Zrt. december 19-ig keresi SAS vagy és MS SQL technológiában jártas pályázók jelentkezését adattárház fejlesztő, programozó munkakörbe. SAS, SAS Macro, WRS; C++ programnyelvek ismerete előny.

  • A Randstad nemzetközi munkaerő-szolgáltató ügyfele, az Exxonmobil számára SAP BW Support Analyst pozícióba keres munkaerőt. SAP BW területén szerzett tapasztalat mellett elvárás
    a ABAP vagy C++ programnyelvek ismerete is.

  • Az Analytix Kft. pénzügyi, marketing, piackutatási elemzésekben és adatbázis-kezelésben szerzett tapasztalattal rendelkező pályázók jelentkezését várja adatbányász elemző pozícióba. Oracle, SAS, SPSS rendszerek ismerete előnyt jelent.

  • Az IFUA Horváth & Partners Kft. üzleti intelligencia tanácsadói munkakörbe várja a jelentkezőket. Applix TM1 és MIS ALEA alkalmazásában szerzett tapasztalat előnyt jelent.

  • Az FMC Consulting két pozícióra is várja a jelentkezőket. SAP BW tanácsadót keres legalább 2 éves gyakorlattal, valamint Oracle fejlesztőt Oracle RDBMS-ismerettel; Warehouse Builder ismerete és banki vagy retail alaprendszer, adattárház vagy controlling rendszer építési tapasztalat előnyt jelent.

  • A Planiméter Kft. fiatal, ambiciózus SAS-programozókat keres, akik szívesen vennének részt gyógyszeripari kutatások statisztikai értékelésében, illetve adatbányászati feladatok megoldásában.

  • Adattárház-bevezetésben való szerves részvételre SQL-OLAP fejlesztőt keres az Informatix Kft. Elvárás az MS SQL Server ismerete és a jártasság az SQL vagy MDX nyelvekben.

  • C. P. Consulting Kft.-hez december 31-ig lehet küldeni a pályázatokat Oracle DW szakértői munkakörbe. Designer-ben való adatbázis-tervezés, OWB-ben való jártasság vagy más ETL eszköz ismerete elvárás.

  • Az Omnit Kft. adattárház tervezésében, fejlesztésében való részvételre várja 4-6 év fejlesztői tapasztalattal rendelkező pályázók jelentkezését adattárház szakértő pozícióba. Adattárház-fejlesztési tapasztalat és az adattárház működési folyamatainak ismerete előny.

  • Az ITJobs munkaközvetítő cég egy nemzetközi bankcsoport számára keres DBA adminisztrátort ORACLE adattárház üzemeltetésének, a tervezésben való részvételnek és az alkalmazások hangolásának feladataira.

  • A CSM személyügyi tanácsadó ügyfele számára keresi a megfelelő jelöltet adattárház architect pozícióba. Adatbázis-modellezési ismeretek (Oracle), valamint az Oracle Designer és Warehouse Builder készség szintű ismerete elvárás. Az ideális pályázó több éves banki, pénzintézeti tapasztalattal rendelkezik, különösen a termékek és folyamatok informatikai rendszerekben való leképeződésének területén. A jelentkezés határideje október 31.

  • A GambIT Kft. multinacionális ügyfele számára keres munkatársat Business Analyst munkakörbe. Üzleti intelligencia területen szerzett több éves tapasztalat elvárás, elemző és riportáló eszközök ismerete (Business Objects) előnyt jelent.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Hazai állásajánlatok XIV. (2007. szeptember 25.)
    · Hazai állásajánlatok XIII. (2007. augusztus 21.)
    · Hazai állásajánlatok XII. (2007. július 24.)
    · Hazai állásajánlatok XI. (2007. május 29.)
    · Hazai állásajánlatok X. (2007. április 20.)
    · Hazai állásajánlatok IX. (2006. október 16.)
    · Hazai állásajánlatok VIII. (2006. szeptember 4.)
    · Hazai állásajánlatok VII. (2006. május 14.)
    · Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
    · Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
    · Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)