;
Hazai állásajánlatok XIII.
2007. augusztus 21. Üzleti intelligencia · Állás

Szokásos összeállításunk az aktuális BI témájú állásajánlatokról.

  • Az MKB adattárház munkatársat keres. SAS vagy más adattárház/döntéstámogató szoftver ismerete előny, de nem követelmény. A jelentkezés határideje: augusztus 31.

  • Üzleti jelentések készítésének, tanácsadásnak, adattárház és számlázórendszer megismerésének és frissítésének feladataira várja a jelentkezőket a Vodafone IT BI fejlesztői munkakörbe. Adattárház területen, nagy adatmennyiséggel végzett jelentéskészítésben való tapasztalat előnyt jelent.

  • A United Consult Kft. telekomunikációs vállalatoknál adattárház és üzleti intelligencia rendszerek fejlesztésében, projektekben való részvételre keres adattárház fejlesztőt. A szerb nyelv ismerete előnyt jelent.

  • A Raiffeisen Bank adattárház-fejlesztésben és -tervezésben való részvételre keres SAS fejlesztő munkatársat. SAS rendszer ismerete és alkalmazásában való 1-2 éves gyakorlat elvárás.

  • A Provident Pénzügyi Zrt. SQL adatbázis-fejlesztőt keres. Az új munkatárs feladatai között szerepel majd üzleti intelligencia szoftver megismerése, fejlesztése, karbantartása is.

  • A CSM Hungary Tanácsadó Kft. ügyfele részére keres az üzleti intelligencia eszközökben nagy tapasztalattal rendelkező szakembert Senior DataWarehouse Expert pozícóba. A pozícióhoz tartozó fizetés havi 4000 euró.

  • A Tredis Consulting Személyzeti Tanácsadó egy budapesti cég megbízásából tapasztalt pályázók jelentkezését várja Oracle adattárház üzemeltetői pozíció betöltésére. Az állásra a hónap végéig lehet jelentkezni.

    Kapcsolódó anyagaink
    · Hazai állásajánlatok XII. (2007. július 24.)
    · Hazai állásajánlatok XI. (2007. május 29.)
    · Hazai állásajánlatok X. (2007. április 20.)
    · Hazai állásajánlatok IX. (2006. október 16.)
    · Hazai állásajánlatok VIII. (2006. szeptember 4.)
    · Hazai állásajánlatok VII. (2006. május 14.)
    · Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
    · Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
    · Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
    · Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)