;
Hazai állásajánlatok IX.
2006. október 16. Üzleti intelligencia · Állás

Az aktuális állásajánlatokat szemléző körképünkben a megszokott telekom és banki cégek mellett egy fapados légitársaság is felbukkan.

A Magyar Telekom a mobil üzletághoz keres informatikai alkalmazásfejlesztési támogató menedzsert, akinek feladati közé a adatmodellezés, adatbetöltő programok készítése, ad-hoc lekérdezések készítési tartozik. Oracle és PL/SQL jártasság szükséges, OWB és Cognos ismeretek előnyt jelentenek. A jelentkezési határidő október 16.

A Pannon üzleti intelligencia konzulenst keres a Telenor csoport budapesti székhelyű nemzetközi BI kompetencia központjába. Az új munkatárs feladatai közé a belső kapcsolattartás, a beérkező igények elemzése, döntéselőkészítés és nyomonkövetés tartozik. Elvárás a kellő szakmai háttér, a jó kommunikációs képességek és az utazási hajlandóság. A jelentkezési határidő október 26.

A Vodafone ügyfél-életciklus menedzselési területre keres vezetőt és specialistát. A mobil szektorbeli és CRM tapasztalatok valamint a jelentéskészítő, statisztikai és adatbányászati eszközök ismerete előnyt jelent.

A Wizz Air budapesti központjába adattárház menedzsert keres a céges adatvagyon kezelésével kapcsolatos feladatok ellátására, Microsoft környezetbe. Elvárás a legalább 6 éves szakmai tapasztalat és a döntéstámogató eszközök széles körű ismerete. A jelentkezési határidő november 1.

A SAS hazai irodája szoftveroktatót keres a SAS termékekhez kapcsolódó szakmai tanfolyamok tartására. A feladatok közé tartozik az oktatási anyagok átfogó ismerete és az oktatási ügyfelekkel való kapcsolattartás is.

A Concorde Értékpapír ZRt. adatbázis tervező, fejlesztő és üzemeltető munkatársat keres, többéves SQL Server 2000 és Analysis Services gyakorlattal. A feladatot fejlett többrétegű alkalmazásszerveres, failover clusteres környezetben kell végezni.

A Raiffeisen Bank Zrt. továbbra is keres üzleti intelligencia szakértőt aki többek között a a bank adatvagyonával kapcsolatos felmérésekkel, adatmodellezéssel, ETL folyamatok tervezésével és metaadat-kezelő rendszer bevezetésével foglalkozik.

Kapcsolódó anyagaink
· Hazai állásajánlatok VIII. (2006. szeptember 4.)
· Hazai állásajánlatok VII. (2006. május 14.)
· Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
· Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
· Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
· Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
· Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)