;
Hazai állásajánlatok VIII.
2006. szeptember 4. Üzleti intelligencia · Állás

Az ősz beköszöntével továbbra is jelentős a szakemberek iránti kereslet, továbbra is a banki és távközlési cégek vezetnek.

A Pannon fejlesztési igazgatósága üzleti intelligencia területre keres osztályvezetőt. Az új munkatárs feladatai közé a Telenor csoporton belüli BI kompetencia-központhoz tartozó feladatok összefogása, menedzselése, valamint a Pannonon belüli BI aktivitások felügyelete tartozik.

A Raiffeisen Bank Zrt. üzleti intelligencia szakértőt keres Szervezési és Alkalmazásfejlesztési Főosztályára, aki többek között a a bank adatvagyonával kapcsolatos felmérésekkel, adatmodellezéssel, ETL folyamatok tervezésével és a metaadat-kezelő rendszer bevezetésével foglalkozik.

A Budapest Bank továbbra is keres Business Intelligence Black Belt beosztásba tapasztalt szakembert, aki a bank üzleti intelligencia és adattárházas folyamatai létrehozásában és irányításában működik közre.

A MOL vezetői információs rendszerek fejlesztéséhez keres főmunkatársat, aki a cégcsoport SAP SEM/BW alapú adattárházán fog dolgozni.

A Nextent Rt. Junior tanácsadókat keres üzleti intelligencia és adattárházas területekre. Előny a Compliance és Risk Management ismeretek megléte, illetve az Oracle és Java fejlesztőeszközök ismerete.

Kapcsolódó anyagaink
· Hazai állásajánlatok VII. (2006. május 14.)
· Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
· Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
· Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
· Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
· Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)