;
Hazai állásajánlatok VII.
2006. május 14. Üzleti intelligencia · Állás

Pezseg a hazai álláspiac, számos területre keresnek a vállalatok üzleti intelligenciában jártas szakembereket.

A GE Hungary multidimenzionális technológiákban jártas DW elemzőt keres, ETL fejlesztési, modellezési és hangolási feladatokra. Magas fokú Informatica ismeret feltétlenül szükséges, az Oracle Sales Analyzer és a Express programozási nyelv ismerete további előnyt jelent.

A Magyar Nemzeti Bank Adattárház Adatgazda pozíció betöltésére írt ki pályázatot. A feladatok közé az adattárház felügyelete, a fejlesztésekben történő közreműködés és a felhasználói oldal képviselete tartozik. Elvárás az adattárházas tapasztalat és a SQL ismeret.

A Budapest Bank minőségügyben jártas (Black Belt) BI szakértőket keres a bank üzleti intelligenciát támogató folyamatainak kidolgozására és működtetésére.

A CIB bank adatmodellezőt és adattárház fejlesztőt keres a vállalati adattárház továbbfejlesztésére, adatpiacok kialakítására. A felsőfokú informatikai végzettség és az adattárházas jártasság elvárás mindkét esetben, a banki gyakorlat előnyt jelent.

A Cora fóti központjába keres SAP BW szakértőt, aki részt vesz a cég adattárházának fejlesztésében. A francia nyelvtudás és a SAP tapasztalat egyaránt előnyt jelent.

A TEVA a cégnél működő vezetői információs rendszer továbbfejlesztésére keres üzleti intelligencia szakértőt Cognos, adatbányászati és MS SQL ismeretekkel.

A Grafton az ExxonMobil hazai üzleti támogató központja számára keres SAP BW szakértőt, aki részt veszt a rendszer fejlesztésében és üzemeltetésében. Szintén SAP BW konzulenst keres egy hazai kereskedelemmel foglalkozó cég kompetencia központjába

A Nextent Informatikai Rt. Oracle fejlesztőt keres Discoverer, Designer és Warehouse Builder ismeretekkel, legalább két éves PL/SQL fejlesztői gyakorlattal. Az adattárházas és OLAP technológiák ismerete komoly előnyt jelent.

Végül a Processorg Software (a Business Objects hazai forgalmazója) üzleti intelligencia szoftver értékesítésére keres szoftverkereskedőt angol nyelvtudással.

Kapcsolódó anyagaink
· Hazai állásajánlatok VI. (2006. március 6.)
· Hazai állásajánlatok V. (2005. december 19.)
· Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
· Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
· Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)