;
Hazai állásajánlatok V.
2005. december 19. Üzleti intelligencia · Állás

A karácsonyhoz közeledve különösen a banki és pénzügyi területen mutatkozik erős kereslet a BI/DW szakértők iránt.

A CIB Bank SAS fejlesztőt keres az adattárházzal kapcsolatos fejlesztésekre. A feladatok közé tartozik az adatmodellezés, programok készítése és karbantartása, új SAS modulok bevezetése.

A Citibank ügyfélhitelezési területre keres MIS specialistát, aki karbantartja és fejleszti a cég analitikus rendszereit. Oracle Express ismeretek és árom éves gyakorlat szükséges.

A Raiffeisen Bank junior és senior adatvagyon koordinátorokat keres, feladatuk a banki adatvagyon menedzselése lesz. Oracle és Cognos ismeretek előnyt jelentenek.

A Budapest Bank fekete öves BI szakértőket keres a bank üzleti intelligenciát támogató folyamatainak kidolgozására és működtetésére.

Közelebbről meg nem nevezett pénzintézet számára keres BI projektvezetőt egy fejvadász cég. A leendő munkatárs feladata a bank üzleti intelligencia projektjeinek üzleti oldalról történő menedzselése.

Az Allianz IT szolgáltatási csoportvezetőt keres, aki összehangolja az új adattárház-rendszerrel kapcsolatos karbantartási és fejlesztési igényeket.

Az AdviseSoft adattárház és üzleti intelligencia szakértőt keres a cég által fejlesztett lízingterületetet célzó integrált rendszerhez készülő döntéstámogató alkalmazás kialakításához.

Kapcsolódó anyagaink
· Hazai állásajánlatok IV. (2005. október 17.)
· Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
· Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)