;
Hazai állásajánlatok IV.
2005. október 17. Üzleti intelligencia · Állás

A hazai álláskínálatot feltérképező sorozatunk negyedik része az aktuális állásajánlatokról.

Az IKO New Media Kft. Business Objects szakértőt keres lekérdezések és elemzések készítésére és az Oracle adattárház felügyeletére. Az Oracle és a BO eszközeinek ismerete elvárás.

A Software Studio Kft részben saját projektjeihez, részben partnerei számára keres SAS fejlesztőt, OWB adattárház tervező specialistát, Cognos adattárház tervezőt és adatbányász szakembereket.

A TÁRKI-Data Research Kft. elemzői munkakörbe hirdet felvételt. A követelményekek között a legalább egy éves SPSS felhasználói tapasztalat és az adatbányászati/piackutatási terület iránti érdeklődés szerepel.

Az IBCnet Magyarország pénzügyi tervező-elemző szoftverek bevezetéséhez keres üzletviteli tanácsadót, kontrolllingos és OLAP ismeretekkel.

Az MIS Consulting Rt. informatikai munkatársat keres fejlesztői területre. Az Oracle adattárházas és OLAP eszközeinek használatában szerzett jártasság szükséges.

A Data Explorer Kft. fejlesztőket keres adatbányászathoz kapcsolódó szakértői rendszerek kialakítására. Elvárás az Oracle technológiák ismerete, a statisztikai és adatbányászati területen szerzett gyakorlat további előnyt jelent.

A Vodafone üzleti elemzőt keres, az üzleti intelligence területén szerzett több éves tapasztalattal. Az Oracle és a PL/SQL ismerete kötelező, a Business Objects előnyt jelent.

Kapcsolódó anyagaink
· Aktuális hazai állásajánlatok III. (2005. augusztus 28.)
· Aktuális hazai állásajánlatok II. (2005. július 5.)
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)