;
Aktuális hazai állásajánlatok II.
2005. július 5. Üzleti intelligencia · Állás

A legnagyobb számban elemzőket keresnek a cégek, de van igény fejlesztőkre és üzemeltetőkre is.

A Vodafone üzleti elemzőt keres az üzleti intelligencia terén szerzett többéves gyakorlattal, Oracle és Business Objects ismerettel. A feladatok közé tartozik az üzleti igények felmérése és elemzése, projektek vezetése, közreműködés a tesztelésben és a jelentések készítésében.

A Budapest Bank CRM elemzőt keres, aki kampányok elemzésével, mérésével és adatbányászattal foglalkozik, emelett aktívan részt vesz a marketing adattárház fejlesztésében.

A Generali-Providencia Biztosító Rt. kampánymenedzseri és elemzői munkakörbe keres új munkatársakat, SQL, SPSS és SAS ismeretekkel. A feladatok közé a kampányok tervezése, menedzselése és eredmények elemzése tartozik.

A SAS Institute Hungary üzleti tanácsadót keres a cég ügyfél-intelligenciával kapcsolatos megoldásai értékesítésének támogatására.Az új munkatárs feladata prezenzációk tartása, megvalósítási koncepciók kidolgozása, közreműködés az ajánlatok készítésében és a SAS techológiákkal kapcsolatos
ismeretek terjesztése.

A CIB Bank Rt. vezetői információs rendszeréhez keres üzemeltetőt és fejlesztőt. A leendő munkatárssal szemben elvárás a jártasság az adatbáziskezelők terén, különösen tekintettel a SAS eszközeire.

Végül az FMC Consulting tanácsadási projektjeihez SAP BW tanácsadót keres legalább két év szakmai tapasztalattal.

Kapcsolódó anyagaink
· Aktuális hazai állásajánlatok I. (2005. május 20.)