;
Hazai MicroStrategy-bemutató
2004. január 26. OLAP · MicroStrategy

A magyarországi disztribúcióért felelős BI Xpert szervezte bemutatón a legfrissebb változat újdonságai voltak terítéken.

A 7.5 változat legizgalmasabb újítása a Report Services, ami az eddigi jelentéskészítési formátumokat kibővítve változatos külsejű dokumentumok elkészítését teszi lehetővé. Szerkesztés közben pixel pontossággal adható meg az egyes elemek elhelyezkedése, így a kész anyag a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel.

A Report Services PDF formátumban állítja elő a jelentéseket, így azok közvetlenül nyomtathatóak illetve továbbíthatóak. A riportok testreszabását a felhasználó által megadható szűrőfeltételek segítik.

A MicroStrategy Office lehetővé teszi az adatok és a jelentések közvetlen elérését a Microsoft irodai programcsomagjából. A World, Excel és Powerpoint alól egyaránt futtatható alkalmazás használatával az Office dokumentumaiból bármelyik korábban létrehozott jelentés lefutattható, az eredmény pedig tovább alakítható. A beágyazott adatok a későbiekben egy kattintással frissíthetőek.

A MicroStrategy hazai referenciái között megtalálható a Pannon GSM, a Metró áruházlánc és a Magyar Külkereskedelmi Bank.

További információ
www.microstrategy.hu

Kapcsolódó anyagaink
· Megjelent a MicroStrategy Report Services (2003. november 21.)
· Új magyar MicroStrategy disztribútor (2003. október 28.)

Képgaléria

Report Services jelentés

Számla készítése

MS Excel integráció

A szerkesztőfelület