;
Új SAS-megoldás az ellátási lánc optimalizálására
2003. február 19. Adattárházak · SAS

A Supply Chain Intelligence megoldáscsomag a szállítói és partneri kapcsolatok kezelését és elemzését segítő szoftverek és szolgáltatások együttese.

A csomag négy fő komponense a beszállítók tevékenységét elemző Supplier Relationship Management, a gyártási folyamatok hatékonyabbá tételét segítő Process Intelligence, a keresletet előrejelző és tervező Demand Intelligence és végül az ABC Technologies felvásárlásával a céghez került, a céges határokat átlépő értékláncokat vizsgáló Value Chain Analyzer.

A SAS BI modellje szerint az ellátási lánc egyike azon három alapvető területnek, amely működésének rendszeres nyomon követése és elemzése bármely nagyobb válallalatnál elengedhetetlen. A másik két kiemelt fontosságú terület a vevők illetve a belső folyamatok, amelyeket a stratégiai vállalatvezetési eszközök és az informatikai keretrendszert szolgáltató komponensek egészítenek ki.

Az új megoldások elterjedését a SAS egy dedikált tanácsadó csoport létrehozásával is segíti. A Supply Chain Intelligence Practice munkatársainak feladata lesz az ügyfélek támogatása a szoftverek bevezetése során.

További információ
www.sas.com

Kapcsolódó anyagaink
· Az üzleti intelligencia meghatározó vállalatai (2003. január 2.)
· Újabb XML for Analysis szabvány jelent meg (2002. november 24.)
· Támogatja a Solarist a SAS (2002. október 25.)
· Felvásárolja a SAS az ABC Technologiest (2002. március 8.)