;
Üzletágspecifikus BI alkalmazásokat készít az SAP
2010. szeptember 29. Üzleti intelligencia · Business Objects · SAP

A német szoftvercég számos, az egyes iparágak speciális igényeinek megfelelően kialakított analitikus alkalmazást jelentett be.

A BusinessObjects Analytic Applications név alatt forgalmazott portfólióban többek között szerepelnek a kereskedelmi, pénzügyi, telekom és egészségügyi szektoroknak szóló megoldások is. A lefedett üzleti területek az ügyfélmegtartástól a kockázatkezelésen át a készletoptimalizálásig terjednek.

Az SAP az új alkalmazásokat neves ügyfeleivel (például Procter&Gamble, Coca-Cola) együtt, meglehetősen gyorsan, mindössze néhány hónap alatt fejlesztette ki. A szoftverek az SAP által kínált mindhárom technológia csatornán (helyszíni telepítés, hostolt szolgáltatás, mobil eszközök) elérhetőek lesznek, és bevezetésük átlagos esetben csak 1-2 hónapot igényel.

Technológiai szempontból az alkalmazások érdekessége az, hogy rugalmas felépítésük miatt alkalmasak az SAP mellett más rendszerek adatainak fogadására is, így a heterogén IT architektúrával rendelkező ügyfelek is használhatják őket.

További információ
www.sap.hu

Kapcsolódó anyagaink
· Kulcsterületnek tartja az üzleti intelligenciát az SAP Hungary (2010. szeptember 17.)
· Közös SAP-Sybase stratégiai jövőkép és útiterv (2010. augusztus 22.)
· Foci VB statisztikák SAP módra (2010. június 23.)

Képgaléria

Kampánymenedzsment a telco alkalmazással

Értékesítési elemzések a kereskedelemben